MENÜ

CSKA Moskova, Zalgiris'i uzatmada mağlup etti: 99-97

Turkish Airlines EuroLeague'in 8. maç dönemine CSKA Moskova, nefes kesen maçta Zalgiris'i uzatma sonunda 99-97 mağlup etti.

CSKA Moskova, Zalgiris'i uzatmada mağlup etti: 99-97

Turkish Airlines EuroLeague'in 8. maç döneminde Rus ekibi CSKA Moskova, Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas'ı konuk etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısı büyük çekişmeye sahne olurken 37-38 Zalgiris üstün olan taraftı.

İkinci yarıda etkili olan taraf Zalgiris'ti ve konuk ekibin maçın bitimine 3 dakika kala 71-80'lik üstünlüğü vardı. Son bölümde Sergio Rodriguez'in sayılarıyla etkili olan CSKA Moskova, normal sürenin sonunda 86-86 eşitliği yakaladı ve maç uzatmaya gitti.

Uzatmada çekişme devam ederken 17 saniye kala CSKA Moskova, Will Clyburn'un serbest atışlarıyla 99-97 üstünlüğü yakaladı ve Zalgiris'in Nate Wolters ile son hücumdan yararlanamaması sonucu maçı kazanmayı başardı.

Bu sonuçla CSKA Moskova, namağlup unvanını korurken Zalgiris 5. yenilgisini aldı. Deplasmanda oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan Zalgiris ayrıca ilk deplasman mağlubiyetini tatmış oldu.

Haberin Devamı

CSKA Moskova'da Sergio Rodriguez 24 sayı, 6 asist ile yıldızlaşırken Cory Higgins 23 sayı, Will Clyburn de 15 sayı, 13 ribaunt ile oynadı.

Zalgiris'te Antanas Kavaliauskas 19 sayı, 8 ribaunt ile öne çıkarken Nate Wolters 14, Aaron White ve Marius Grigonis 13'er sayıyla oynadılar.

YORUM YAZ