MENÜ

Crystal Palace, Patrick Viera ayrılığını resmen açıkladı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, menajeri Patrick Viera için yeni bir karar aldı. Ligde kötü günler geçiren Crystal Palace'ın Fransız menajerin görevine son verdi.

Crystal Palace, Patrick Viera ayrılığını resmen açıkladı!

Ligde 12. sırada bulunan Crystal Palace'ın 2023 yılı içerisinde henüz daha galibiyeti bulunmuyor.

Haberin Devamı

ELEŞTİRİLERİN ODAK NOKTASI

Oynattığı defansif futbolla eleştirilerin odak noktası olan Viera'nın takımı gol konusunda sıkıntı yaşıyordu. Özellikle attığı 21 golle ligin en az gol atan takımlarından olan Palace kısır bir oyun sergiliyordu.

YOLLAR AYRILDI

2021 yazında Roy Hodgson'ın yerine gelen Patrick Vieira geçen sezon takımını Premier Lig'de 12. sıraya taşıdı. Crystal Palace bu sezon oynadığı son 12 maçı kazanamazken küme düşme hattının sadece 3 puan önünde yer aldı.

18 aydır görevde olan menajer son galibiyetini yıl başında Bournemouth'a karşı almıştı. Son dört maçta gol bile atamayan Londra ekibi son olarak Brihton'a 1-0 mağlup oldu.

Daha önce Manchester City U21, New York City ve Nice'de teknik direktörlük yapan Fransız teknik adam, Crystal Palace başında 74 kere maça çıktı 22 galibiyet, 24 beraberlik ve 28 mağlubiyet alırken 1.22 puan ortalaması yakaladı.

YORUM YAZ