MENÜ

Cristiano Ronaldo'nun canlı yayını için bu tarihi not edin!

Cristiano Ronaldo'nun 7 Aralık tarihinde Garena Free Fire ile işbirliği açıklanmıştı. Yıldız oyuncu, 13 Aralık Pazar günü canlı yayında, kendi karakteriyle Free Fire Chrono operasyonunu oynayacak. 13 Aralık Pazar günü Cristiano Ronaldo ile yapılacak canlı yayını 10:00’da Garena Free Fire Türkiye YouTube kanalından ve Instagram hesabı üstünden takip edebilirsiniz.

Cristiano Ronaldo'nun canlı yayını için bu tarihi not edin!

Cristiano Ronaldo'nun 7 Aralık tarihinde Garena Free Fire ile işbirliği açıklanmıştı. Yıldız oyuncu, 13 Aralık Pazar günü canlı yayında, kendi karakteriyle Free Fire Chrono operasyonunu oynayacak.

Haberin Devamı

Büyük canlı yayını katılmak için tarihi not edin!

13 Aralık Pazar günü Cristiano Ronaldo ile yapılacak canlı yayını 10:00’da Garena Free Fire Türkiye YouTube kanalından ve Instagram hesabı üstünden takip edebilirsiniz. Ayrıca etkinliği daha iyi bir şekilde takip edebilmek için Krono web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Oyunda gerçekleştirilecek değişimler takip etmek ve Free Fire’ı indirmek için buraya tıklayın..

Bu bir İLANDIR!

Milyonlarca oyuncuya sahip olan ve türünün öncülerinden biri olan Garena Free Fire evrenini değiştirecek portalın çalıştırabilmesi için, Free Fire oyuncularının portalı tekrar aktif hale getirmesi gerekiyor. Evrenin değiştirilmesi için gerekli olan görevlerin tamamlanması adına, tüm oyun severleri Garena Free Fire evrenine davet ediyoruz. Gelin hep birlikte bu tarihi dönüşümün mimarı olalım

Haberin Devamı

Free Fire’daki bu büyük değişimin bir parçası olmak ve Cristiano Ronaldo’nun yeşil saha dışındaki formunu takip etmek için bu canlı yayını kaçırmayın.

Cristiano Ronaldonun canlı yayını için bu tarihi not edin

YORUM YAZ