MENÜ

Cristiano Ronaldo'dan öfkeli mesaj

Cristiano Ronaldo, kariyerinin kalan tek tutkusunun Ballon d'Or'u Lionel Messi'den daha fazla kez kazanmak olduğu yönündeki haberlere öfkeyle tepki gösterdi.

Cristiano Ronaldo'dan öfkeli mesaj

Ballon d'Or galasına katılmama kararı alan Cristiano Ronaldo, Instagram hesabından France Football organizasyonuna tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Ronaldo yaptığı paylaşımla France Football Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre'nin sözlerini hedef aldı.

-Cristiano Ronaldo yaptığı açıklamada;

"Pascal Ferre yalan söyledi. Kendini ve çalıştığı yayının tanıtımını yapmak için adımı kullandı" diyen 36 yaşındaki yıldız, "Bu kadar prestijli bir ödülden sorumlu kişinin, Fransa Futbolu'na ve Ballon d'Or'a her zaman saygı duyan birine saygı duymadan bu şekilde yalan söylemesi kabul edilemez. Ve bugün yine yalan söyledi, galada olmadığımı, var olmayan bir karantinayla haklı çıkardı.

Pascal Ferre, Lionel Messi'den daha çok Ballon d'Or alarak futbolu bırakmak istediğime dair yalanlar söyledi. Kendi adını yaymak için beni kullandı. Böyle bir yalan kabul edilemez. Kariyerimin en büyük hırsı profesyonel futbolcu olmak isteyenlere örnek olmak ve adımı dünya futbolu tarihine altın harflerle yazdırmak. Kariyerimin başından beri sportmenlik ve Fair-Play'e özen gösteririm. Kazananları her zaman tebrik ederim. Bütün odak noktamı Manchester United'la sezonun kalanına çevirdim. Gerisi? Umurumda değil." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Pascal Ferre ne demişti?

"Cristiano’nun tek bir amacı var, o da Messi’den daha fazla Ballon d’Or ödülü ile emekli olmak. Biliyorum çünkü bana söyledi."

https://www.instagram.com/p/CW3mpkfgtn8/
YORUM YAZ