MENÜ

Cristiano Ronaldo'ya hapis şoku!

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, sahadaki sorunlarının yanı sıra saha dışı problemlerle de boğuşuyor. Vergi kaçırmakla suçlanan Portekizli süperstarı büyük bir tehlike bekliyor.

Cristiano Ronaldo'ya hapis şoku!

Bu yıl şampiyonluk yarışının bir hayli dışında kalan Real Madrid'de sergilediği performansla eleştiri oklarını üzerine çeken Cristiano Ronaldo, sahadaki sorunlarının yanı sıra başka problemlerle de uğraşıyor.

Son olarak hakkında vergi kaçırma iddiaları nedeniyle dava açılan Portekizli süperstarı büyük bir tehlikenin beklediği ortaya çıktı.

İspanya'da yayım yapan El Mundo Deportivo gazetesinin ulaştığı bilgilere göre Ronaldo, dava sonunda hapis cezası alabilir.

Gazetenin bugünkü sayısına konuşan İspanya Vergi Dairesi Başkanı Caridad Gomez, daha evvel 125 bin euroluk vakalarda dahi hapis cezasının görüldüğünü vurgularken 14,7 milyon euro kaçırdığı iddia edilen Ronaldo'nun da benzer bir yaptırıma uğrama ihtimalinin çok güçlü olduğunu söyledi.

Gomez, ayrıca ünlü futbolcunun imaj haklarının vergisini kaçırmak için paravan şirketler ve vergi cennetlerini kullandığını söyledi.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

‘Come to Beşiktaş’ Arda!


Cenk Tosun'un ailesi Türk Telekom Stadyumu'nda!

Haberin Devamı
YORUM YAZ