MENÜ

Cristian Baroni'nin şok ses kaydı!

İnternete düşen videosu nedeniyle Fenerbahçe'de camianın hedefi olan Cristian'ın, bu kez Corinthians'ı eleştiren ses kaydı çıktı.

Cristian Baroni'nin şok ses kaydı!




Fenerbahçe’den ayrılarak Brezilya’nın Corinthians Kulübü’nün yolunu tutan Cristian Baroni, sarı-lacivertli ekipte camianın tepkisini çeken hareketinin bir benzerini ülkesinde de gerçekleştirdi. Sambacı futbolcu, Fenerbahçe ile kontratının devam ettiği dönemde internete düşen bir videosunda ‘Corinthians’a dönmek istiyorum’ ifadelerini kullanmıştı.

Brezilya’da da oyuncunun ses kaydını içeren bir video internete düştü. Videodaki kayıtta Cristian, kulüple ilgili pek çok konuda şikayetlerini dile getirip eleştirilerde bulunuyor. Takımın teknik direktörü Tite’ye sallayan deneyimli oyuncunun, “Adam yalnızca gol atın, gol atın, gol atın diyor. Başka bir şey yok” ifadelerini kullandığı öne sürülüyor.

Cristian ayrıca yayınlanan kayıtta Corinthians’ın bir oyun planı olmadığını, bazı arkadaşlarının oyuncu markajı konusunda yeterli desteği vermediklerinden yakınıyor. Corinthians taraftarlarının tepkisini çeken ifadelerin gerçekliği ise kulüp tarafından doğrulanmadı. (Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ