MENÜ

Corona Virüsü Portekiz'de de etkisini arttırıyor! Çok Özel Açıklamalar...

Türkiye'de Corona Virüsü vaka sayısı her gün artıyor. Endişeler de giderek artmaya başladı. Avrupa'da özellikle vaka sayısı ve can kaybının üst seviyede olmasıyla Türkiye'de önlemler artarken, Fanatik Web Tv olarak biz de Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarla durumu sizler için değerlendiriyoruz. Portekiz'de yaşayan Sedat Ölmez, Porto'daki son gelişmeleri ve ne gibi önlemler alındığını değerlendirirken önemli açıklamalarda bulundu. Ölmez, "Portekiz'de şu an için bir OHAL durumu yok. Ama insanlar sokağa çıkma konusunda çekiniyorlar. Ben de 3 gündür evde vakit geçiriyorum. Kendimi karantinaya aldığımı söyleyebilirim." sözlerini kaydetti.

Çin'den çıkan ve şu anda en yoğun şekilde Avrupa'da etkisini hissettiren Corona Virüsü, dünya genelinde korku saçmaya devam ediyor. Portekiz'de yaşayan Türk vatandaşı Sedat Ölmez, Porto'daki son durumu Fanatik Tv'ye aktarırken alınan önlemlerden bahsetti.

Haberin Devamı

Sedat Ölmez, "Portekiz'de şu an için bir o hal durumu yok. Ama insanlar sokağa çıkma konusunda çekiniyorlar. Eğlence yerleri ve okullar 4-5 gün önce kapatıldı. Son 4-5 gündür sosyal hayat yok diyebiliriz. Toplu taşıma halen devam ediyor ama doluluk oranı %20 diyebiliriz. İnsanlar stok yapıyorlar. Market alışverişi yoğunluğu mevcut. Şu an güzel günlerimizi yaşıyoruz çünkü vakalar her geçen gün 2 katına çıkıyor." sözlerini kaydetti.

YORUM YAZ