MENÜ

Corona virüste gözler hipodromlarda! At yarışlarında durum ne?

Son dakika haberi... Corona virüs tüm dünyada etkisini göstermeye devam ederken Türkiye'de toplu müsabakaların seyircisiz icra edileceği de resmen açıklandı. Spor müsabakalarının ardından en çok sorulan sorulardan biri de at yarışlarında kararın nasıl uygulanacağıydı.

Corona virüste gözler hipodromlarda! At yarışlarında durum ne?

Corona virüsün yayılmasıyla dünyada birçok müsabaka ya seyircisiz oynanıyor ya da erteleniyor. Peki at yarışlarında durum ne?

Haberin Devamı

Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı’nın dün akşamki kararıyla başta okulların tatili ve maçların seyircisiz oynanması kararının ardından gözler hipodromlarda binlerce seyirci ile izlenen at yarışlarına çevrildi.

Fanatik’in Türkiye Jokey Kulübü resmi yetkililerinden aldığı bilgiye göre kurum yarından itibaren seyircisiz temaşa kuralını uygulamaya koymaya hazırlanıyor. Buna göre hipodromlarda Cumhurbaşkanlığı’nın belirlediği süre sınırları içerisinde yarışlar seyirciler olmadan koşulacak.

Hipodromlarda sadece resmi personeller ve koşacak atların birinci derecedeki ilgilileri (sahip, antrenör, seyis ve jokey) yer alacak.

Cem BOŞGELMEZ

YORUM YAZ