MENÜ

Corona Virüs gündeminde 24 saatte neler oldu? Ölü sayısı kaç?

Corona virüs tüm dünyada gündemi meşgul ediyor.. Yeni vaka sayıları Türkiye'de ve Dünya'da kaç oldu? Corona virüs haberleri neler? Dünyada neler oluyor? Corona virüs yüzünden kaç kişi öldü? Bu soruların hepsi gün gün Fanatik Tv'de Nihat Uzel'in hazırlayıp sunduğu Corona Virüs Özel Gündemi programında inceleniyor... İşte tüm merak edilenler ve Corona virüs gelişmeleri...

27 Mart'ta Coronavirüs Gündeminde Neler Oldu?

Haberin Devamı

Manş Adaları, Kazakistan, Ermenistan ve Honduras Corona virüsten ilk ölümleri bildirdi.

İtalya, 662 yeni ölüm ve 6,153 vaka bildirerek toplamda 80,539 vakayı doğruladı.

İtalya’da hayatını kaybedenlerin toplam sayısı 8165 oldu.

Rusya Devlet Başkanlığı dairesi, çalışanlarından birinde koronavirüs tespit edildiğini açıkladı.

26 Mart itibariyle dünya genelinde corona virüs vaka sayısı 500.000’e ulaştı.

ÇİN HÜKÜMETİ ULUSLARARASI KORONAVİRÜS YAYILIMI NEDENİYLE YABANCILARIN ÜLKEYE GİRİŞİNİ YASAKLADI.

Galatasaraylı Adem Büyük, coronavirüsle mücadele için sağlık bakanlığına destek oldu. Adem Büyük, 100.000 maske, 15.000 test ve 3.000 koruyucu ekipman bağışında bulundu.

Eski futbolcu Tuncay Şanlı, mesai bitiminde evine gitmek istemeyen sağlık çalışanları için Sakarya’daki otelini ücretsiz kullanıma açtı.

Haberin Devamı

ABD’de işsizlik maaşı için başvuran insan sayısında rekor kırıldı. Toplam 3 milyon 283bin kii işsizlik maaşı için başvuruda bulundu.

Lübnan hükümeti, corona virüs nedeniyle ülkede saat 19:00’la 05:00 arasında kısmi sokağa çıkma yasağı ilan etti.

Dünya genelinde hayatını kaybedenlerin sayısı 22.328 OLDU.

İspanya’da corona virüs nedeniyle Barcelona takımı, futbolcularına maaşlarında kesinti teklifini sunarken; oyuncular bu teklife olumsuz yanıt verdi.

Juventus’ta forma giyen milli futbolcumuz merih Demiral, 2bin aileye erzak yardımı yapılacağını açıkladı.

Sağlık bakanı Fahrettin Koca akşam yaptığı açıklamada 1.196 yeni tanı konduğunu açıklarken, 16 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Bu sonuçlarla Türkiye’deki toplam can kaybı 75’e, hasta sayısı ise 3629’a ulaştı.

Corona virüs Nedir?

Merkezi Çin’in Wuhan kenti olan Corona virüsü salgınında şu ana kadara yüzlerce insan hayatını kaybetti. Çin başta olmak üzere tüm Dünya'da büyük paniğe sebep olan corona virüsü için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün açıklamalarda bulunuyor. Türkiye'deki Corona virüs vakalarında hızlı bir artış söz konusu. Pek Corona virüsü konusunda doğru bilgilere sahip miyiz?

Corona virüs hakkında merak edilenler?

İnsanlar, Coronavirüs nedir? ,Covid-19 hastalığının belirtileri nelerdir?, Coronavirüsler nasıl bulaşır?, COVID-19, şikayeti olmayan kişilerden bulaşabilir mi?, Corona virüsü grip ya da soğuk algınlığından farkı nasıl anlaşılır?, Coronadan korunmak ve yayılmasını önlemek için yapılması gerekenler nelerdir, Coronanın tedavisi var mıdır?, Hastalığın kuluçka süresi ne kadardır?, COVID-19 hastalığına neden olan virüs, cansız yüzeylerde ne kadar süre yaşayabilir?, Yeni tip Coronavirüse karşı yapılmaması gereken şeyler var mı? gibi soruların cevabını arıyor.

YORUM YAZ