MENÜ

Comolli'den kura yorumu!

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Rus takımı Zenit'le eşleşti. Fenerbahçe, Zenit'le ilk maçını 14 Şubat'ta Kadıköy'de oynayacak. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Avrupa Ligi kura çekimini kulüp televizyonunda canlı olarak takip etti. Comolli eşleşmeler belli olduktan sonra Fenerbahçe'nin rakibi Zenit hakkında düşüncülerini canlı yayında paylaştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmeler belli oldu. Temsilcimiz Fenerbahçe Rus ekibi Zenit'le eşleşti. Sarı-lacivertliler, son 32 turunda ilk maçını 14 Şubat'ta Kadıköy'de oynayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Avrupa Ligi kura çekimini kulüp televizyonunda canlı olarak takip etti. Comolli eşleşmeler belli olduktan sonra Fenerbahçe'nin rakibi Zenit hakkında düşüncülerini canlı yayında paylaştı.

Zenit'in bu sezon çok iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Damien Comolli, "21 Şubat'ta oraya gittiğimizde hava çok soğuk olacak bunu da aklımızda bulundurmamız gerekiyor. Aynı zamanda yeni bir statta oynayacağız bu bizim için iyi bir durum. Bir avantajımız da; Zenit maçın oynanacağı dönemde kış arasında olacak. Biz o maça kadar onlara göre daha fazla maç oynamış olacağız. Aslında bu Rus ve Ukrayna takımların sık karşılaştığı bir sıkıntı bu. Kolay olmayacak" dedi.

YORUM YAZ