MENÜ

Çok özlemişiz Cangele

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Cangele'nin gün geçtikçe iyiye giden durumu ve performansı, taraftarlar başta olmak üzere teknik heyet ve yöneticilerin yüzünü güldürüyor.

Çok özlemişiz Cangele

Kayserispor’un Türkiye Kupası’nı kazandığı 2007-2008 sezonunda yaşadığı sakatlık sonrası yan çapraz bağları 3 kez kopan ve uzun süren sakatlık sürecinin ardından sahalara dönen Cangele’nin antrenmanlarda gösterdiği çalışkanlık ve üstün performansı, lige sıkıntılı başlayan Sarı-Kırmızılılar’ı sevindiriyor. İdmanlarda yerinde duramayan ve sürekli çalışan ‘Buz adam’ lakaplı yıldız oyuncunun, sezonun ilk yarısında 90 dakika forma giyebilecek kapasiteye ulaşabilmesi için kulüp doktorlarının da seferber olduğu öğrenildi.

Mouche ve Bobo hırs küpü


Ligin ilk üç haftasında istediği puanları alamayan Kayserispor’da, Arjantinli Mouche ve Brezilyalı Bobo antrenmandaki hırsları ile dikkat çekiyor. Mouche’nin antrenmanda gösterdiği performansı takım arkadaşları tarafından da takdir topluyor. Sarı-Kırmızılılar’ın Brezilyalı oyuncusu Bobo ise idmanlardaki isabetli şutlarıyla teknik direktör Şota’nın gözüne giriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ