MENÜ

"Çok canımız yandı"

Maçta 2-0 öne geçmelerine rağmen, maçın skorunun 2-2 berabere olması canlarını yaktığını söyleyen Vural, "Çok canımız yanarak 1 puan aldık" dedi.

"Çok canımız yandı"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, son dakikada yenilen goldeki pozisyonda hakem Barış Şimşek'i hatalı bulduklarını belirtirken, kendilerinin de hataları olduğunu söyledi. Maçta 2-0 öne geçmelerine rağmen, maçın skorunun 2-2 berabere olması canlarını yaktığını söyleyen Vural, "Çok canımız yanarak 1 puan aldık" dedi.

Turkcell Süper Lig'inde kendilerine rakip olarak gördükleri, Sivasspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilmesi, Diyarbakırspor-Bursaspor maçının da hakem tarafından tatil edilmesi nedeniyle bu maçtan almış oldukları 1 puana şükretmek durumunda olduklarını vurgulayan Vural, gelecek maçları kaybatmeleri doğrultusunda sıkıntıya gireceklerini dile getirirken, "Önümüzde Bursaspor maçı ve daha sonra bay geçeceğimiz bir hafta var. Burada kaybettiğimiz puanları, son haftalarda bizi sıkıntıya sokabilir. Kayserispor gibi kaliteli bir takımdan 3 puan almak tabiki kolay değil, ancak 2-0 öne geçmeyi başarmıştık. Skorun 2-1 olmasının ardından da çok pozisyonlar bulduk. Değerlendirebilmeli ve yediğimiz gollerde hata yapmamalıydık." şeklinde konuştu.

Yılmaz Vural, uzatma dakikasında hakem Barış Şimşek'in verdiği "el" kararıyla ilgili, yaptığı açıklamada ise, "Penaltı gibi pozisyon. Bu yağışlı havada bizden birine de çarpsa gol olurdu. Orada pozisyona yakın yardımcı hakem vardı, Barış Şimşek nasıl gördü, bilmiyorum. Ayrıca 4 dakika neden uzatıldı, anlamadım. Artık nasıl değerlendirilir bilmiyorum, ama bu kadar saçma sapan olaylar yaşandı. Sadece hakeme de suç bulmuyoruz. Böyle goller yememeliydik" dedi.

Kasımpaşasporlu Emre Toraman ise hakem yönetiminden duydukları rahatsızlığı dile getirirken, "Cangele saha içine beni tahrik etmek için yüzüme tükürdü, Makukula iki kez Merthan'a dirsek attı ki, burnunu kıracaktı. Hakeme şikayet ettik, ama önemsenmedi" dedi. Maçta kendilerinin daha üstün olduklarını ancak bunu avantaja çeviremediklerini belirtirken, fark yapabilecekleri bir maçta 2-2 berabere kaldıklarının üzücü olduğnu söyledi

Haberin Devamı
YORUM YAZ