MENÜ

"Çok çalışmamız gerekiyor"

Yenilgiye rağmen umudunu koruyan Hagi, “Şu anda şampiyonluğu düşünmüyorum. Adım adım gitmeyi tercih ediyorum. Daha fazlasını yapmamız lazım” dedi.

"Çok çalışmamız gerekiyor"

Fenerbahçe beraberliği ve Antalya galibiyetiyle Hagi yönetiminde iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, genç çalıştırıcı yönetimindeki ilk mağlubiyetini Trabzon karşısında aldı. Rumen teknik adam, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ilk yarıda her iki takımın da dengeli bir futbol ortaya koyduğunu söyledi. Hagi, ikinci devrede takımının daha iyi oynadığını belirtirken, “Gol bulabileceğimiz pozisyonlar yakaladık. Ancak maalesef bunları değerlendiremedik” ifadelerini kullandı. Genç çalıştırıcı, yenilgiye rağmen oyuncularının çok istekli ve arzulu oynadığını söyleyerek, iyi yolda olduklarını dile getirdi. Hagi, kendisine Galatasaray’ın şampiyonluk şansının sorulması üzerine, “Şampiyonluk uzun bir yol ve şu anda bunu düşünmüyorum. Adım adım gitmeyi tercih ediyorum. İlk günden beri çok çalışıyoruz ancak daha fazlasını yapmamız lazım” dedi.

Haberin Devamı

‘Tek tek değerlendirmem’
Servet, Elano ve Misimoviç’in performanslarını değerlendirilmesi istendiğinde, Rumen teknik adam, oyuncular hakkında tek tek konuşmak istemediğini, her zaman tüm takımı değerlendirdiğini dile getirdi. Hagi, Elano’nun oyundan çıktıktan sonra soyunma odasına gitmesiyle ilgili olarak, “Bu kendi tercihi. Yedek kulübesi soğuktu!” diye konuştu.

YORUM YAZ