MENÜ

'Çok ama boş koşuyoruz'

Kaptan Alex'ten samimi itiraf: “En büyük problemi top bizdeyken yaşıyor, çok top kaybediyoruz. Çok koşuyoruz ama boşa. Bu da rakiplerin işini kolaylaştırıyor”

'Çok ama boş koşuyoruz'

Belediye maçında, Türkiye’deki ilk kırmızı kartını gören Kaptan Alex, kendisine ait internet sitesine yaptığı açıklamada, samimi itiraflarda bulundu. İşte Brezilyalı yıldızın söyledikleri: “Avrupa Ligi’nden elendik. Lille’e 2-1 kaybettiğimiz maçta çok kötü oynadık. Rövanşta skoru koruyalım derken, final dakikalarında golü yedik. Ligde düşüş içindeyiz. 7 maçta 21 puandan 13’ünü kaybettik. Bu kayıplar Galatasaray ve Bursa’yı üzerimize çıkardı ve avantajlı yaptık. Takımın bu zor döneminde cezalı olduğum için büyük üzüntü ve pişmanlık duyuyorum. İlk kez böyle birşey yaşıyorum. Adaletsiz bir şekilde atıldım. Tek düşüncem topa müdahaleydi. Rakibini daha önce davranmasıyla müdahale şansını kaçırdım. Ancak bu hareketin karşılığı kırmızı kart olmamalıydı. Çoğu kimse isteksiz olduğumuz, mücadele etmediğimiz yönünde eleştiri yapıyor.

Cezası belli oluyor
Hiçbirine katılmıyorum. Bana göre en büyük problemi, top bizdeyken yaşıyoruz. Çok top kaybediyoruz. Özellikle kontratağa çıkarken bunu yapıyoruz. Böylece maçları kaybediyoruz. Çok koşuyoruz ama başıboş koşuyoruz. Bu da rakiplerin işini kolaylaştırıyor. Çalışmayı ve daha iyisi için uğraş vermeyi sürdürmeliyiz. Böylece iyi sonuçlar gelecektir. Tek çözüm, çalışmak, çalışmak ve çalışmak.” Bu arada Alex’in cezası, bugün yapılacak PFDK toplantısında belli olacak. Sambacı’nın 2 maç ceza alması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ