MENÜ

Claudio Ranieri: Santrafor transfer edin şampiyon olalım

Leicester City menajeri Claudio Ranieri ara transfer bitmeden bir santrfor transferi yapmak iseğini kulübün sahiplerine iletti.

Claudio Ranieri: Santrafor transfer edin şampiyon olalım

Arsenal ve Manchester City ile şampiyonluğu kovalayan 64 yaşındaki hoca ellerine geçen bu şansı kaybetmemek için bir santrfor transferi ile her maçta oynatmak zorunda olduğu Jamie Vardy, Shinji Okazaki, Ritad Mahrez ve Leonardo Ulloa'nın üzerindeki yükü hafifletletmek amacında.

Ranieri, "Şampiyonluğa oynayan takımda her pozisyonda iki futbolcu olması gerekir. Elimdeki oyuncularımı dinlendirmek için bir santrfora gerek duyuyorum. Bu fikrimi oyuncularıma da söyledim. Büyük maç yoğunluğu olan Premier Lig'de rotasyona gitmek gerekiyor" dedi.

Ranieri ayrıca, "Ocak ayında her takım transfer yapıyor. Bu transferler kümede kalmak için veya şampiyonluk yarışından kopmamak için yapılıyor. Biz de elimize geçen bu şansı şampiyon olarak değerlendirmek amacındayız. Bu sezon çok ilginç bir Premier Lig oynanıyor. Büyük takımlar ilk üç sırada değil. Leicester City üst sırada. Transfer yapabilirsek bizimle aynı mantalitede olan oyuncu takıma katmamız yani şampiyonluk hedefi olan futbolcular ilk tercihimiz" açıkalamasında bulundu.

Manchester City ve Arsenal'in puan kayıplarından sonra Ranieri'nin bu düşüncesine ancak şapka çıkarılır. Ne diyor Ranieri 'NEDEN OLMASIN'

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ