MENÜ

City yine servet harcayacak!

2018 yılında defans hattına harcadığı 225 milyon Pound ile 52 ülkenin ulusal savunma bütçesine harcadığından daha fazla yatırım yapan Manchester City, bu yılda yeni bir rekor kırabilir. Mavililer, Bayern Münih’in yıldızı David Alaba için şimdiden 70 milyon Pound’u gözden çıkardı

City yine servet harcayacak!

Özellikle Pep Guardiola göreve geldiğinden beri transfere servet harcayan İngiliz devi Manchester City, bu sezon da kesenin ağzını açtı. 2018 yılında Benjamin Mendy’ye 52 milyon Pound, Kyle Walker’a 54 milyon Pound, Danilo’ya 27 milyon Pound, Aymeric Laporte’ta 57 milyon Pound, kaleci Ederson’a 35 milyon Pound veren Mavililer, bir rekora imza atmıştı. City, o dönem 52 ülkenin ulusal savunmasına harcadığından daha fazla bonservis bedeli ödedi. Şimdi de Guardiola’nın ekibi, rotasını Almanya ’ya çevirdi.

Haberin Devamı

Alaba’nın çok yönlülüğü...

Manchester City, Bundesliga şampiyonu Bayern Münih’in yıldızı sol beki David Alaba için harekete geçti. Ada temsilcisinin, 28 yaşındaki futbolcuya ise 70 milyon Pound’luk bir bütçe ayırdığı öğrenildi. Takımın menaceri Guardiola’nın, özellikle Alaba’nın stoper oynamasının yanında orta sahada görev yapması nedeniyle bu transfer için bir hayli istekli olduğu bilgisine ulaşıldı.

Alaba, bu sezon çıktığı 37 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ