MENÜ

Cim Bom tarih yazdı!

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Galatasaray, peş peşe gelen kötü sonuçlarla zirvenin uzağında kalmıştı. Aslan, Trabzonspor yenilgisiyle birlikte tarihinde ilk defa 11 haftada 5 mağlubiyet almış oldu.

Cim Bom tarih yazdı!

Cana, Pino, Misimoviç ve İnsua gibi önemli oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray, sezona başlarken ligde şampiyonluk, Avrupa Ligi’nde ise en az çeyrek final hedefliyordu. Aslan, ilk darbeyi Karpaty Lviv’den almış ve Avrupa’ya havlu atmıştı. Ardından ligdeki ilk iki maçını kaybeden Cim Bom, ardından peş peşe 4 maç kazanarak kendine geldi. Tam her şey yoluna girdi denilirken, Karabük yenilgisiyle yeni bir düşüş başladı. Ali Sami Yen’de Ankaragücü karşısında alınan 4-2’lik mağlubiyet ise bardağı taşıran son damla oldu. Sarı- Kırmızılılar’da bu maçın ardından Rijkaard ve ekibinin görevine son verilirken, Hagi göreve getirildi.

Haberin Devamı

Tam umutlanmışken...
Rumen teknik adamla 10 yıl sonra Kadıköy’den puan çıkartan Aslan, ardından Antalyaspor’u devirdi. Sarı- Kırmızılı renklere gönül verenler, takımın yeniden şampiyonluk yarışına dahil olma şansı yakaladığını düşünürken, Trabzon yenilgisiyle birlikte umutlar söndü. Üstelik bu yenilgi, Galatasaray açısından tarihi bir anlam taşıyordu. Cim Bom, ligde ilk defa 11 hafta sonunda 5 mağlubiyet aldı.

Aslıhan Çil

YORUM YAZ