MENÜ

Çılgın proje

Mehmet Yaldız isimli üye, Başkan Aziz Yıldırım'ın bronz heykelinin yapılmasını teklif edip, 60 bin liralık katkı sağlayacağını söyledi. Konu yönetimde değerlendirilecek.

Çılgın proje

Toplantının son bölümünde üyeler görüş ve önerilerini iletirken, Mehmet Yaldız çarpıcı bir öneride bulundu. Başkan Aziz Yıldırım ve mevcut Yönetim?Kurulu üyelerinin bronz heykelinin yapılmasını ve stadın uygun bir yerine konulmasını teklif eden Yaldız, bu işin gerçekleşmesi için 60 bin lira katkıda bulunacağını da dile getirdi. Teklifin Yüksek Divan?Kurulu tarafından yönetime iletildiğini belirten Nihat Özdemir, öneriye teşekkür ederek, bu konunun Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilerek karara bağlanacağını söyledi.

‘Dünyanın ilk 10 kulübü’
Toplantının sonunda üyelerin raporlar üzerine yaptığı konuşmalar ve Yönetim Kurulu’na yöneltilen sorulara yanıt veren Başkanvekili Özdemir, hedeflerinin dünyanın ilk 10 büyük kulübü içinde yer almak olduğunu dile getirdi. Özdemir, “Fenerbahçe Kulübü, sportif başarılar, tesisleşme ve bütçesi olmak üzere her şeyiyle önde gitmektedir. Gönlünüz rahat olsun. Fenerbahçe Spor Kulübü, çok yakın bir tarihte dünyanın ekonomi olarak ‘10 büyük kulübü’ içinde yerini alacaktır. 9 spor dalında yarışıyoruz. Miniğinden genç takımına, bayanından erkeğine, Fenerbahçe hangi dalda yarışıyorsa, orada iddialıdır, başa oynamaktadır. Ya birinci oluruz, ya da ikinci, üçüncü. Genç futbol takımlarımızdan U-15 Türkiye ve Süper Kupa şampiyonu oldu. U-16 ve U-17 final oynadı. Voleybol ve basketbolda aldığımız 2 kupa burada. Sayın Ali Koç’un dediği gibi özlemimiz beşi bir yerdedir. İnşallah Allah onu da nasip edecektir” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ