MENÜ

Cİhat Arslan: Kazanmak için sahaya çıkacağız

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Cİhat Arslan: Kazanmak için sahaya çıkacağız

Arslan, Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray karşısında iyi oynadıklarını belirten Arslan, "Gençlerbirliği maçında alınan mağlubiyetin üzüntüsü ile Galatasaray maçına çıktık. Ancak Gençlerbirliği maçının tam aksine çok iyi mücadele ettik, çok fazla pozisyona girdik. Turu geçemesek bile o maçta bir galibiyeti hak etmiştik. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Oyuncularımı da gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Akhisar’ı iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe’nin çok önemli bir takım olduğuna işaret eden Arslan, "Beşiktaş maçını, çok iyi bir performans ortaya koyarak kazandı. Zor bir maç olacağını biliyoruz ama sahaya kazanmak için çıkacağız. Bizim takımımız da iyi işler yapıyor" ifadelerini kullandı.

Takımdaki sakat oyuncuların moral bozduğunu kaydeden Arslan, Sami ve Douglao’nun bu maçta forma giyemeyeceğini Douglao’nun yan bağlarında oluşan ödem nedeni ile yaklaşık üç hafta takımdan ayrı kalabileceğini de aktardı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ