MENÜ

Çift forvetle jeneriklik goller

Aykut Kocaman sonunda sahaya çift forvetle çıktı, Fenerbahçe şov yaptı. Fernandao, muhteşem volesiyle gözlerin pasını sildi. Aatif, ‘Zidanevari’ golüyle ayakta alkışlandı. Dirar ise müthiş füzesiyle Rybka’yı avladı.

Çift forvetle jeneriklik goller

Fenerbahçe taraftarının yıllardır hayali, sahaya çift forvetle çıkan bir takım görmek. Ancak ne Vitor Pereira ne de Dick Advocaat bunu uyguladı. Sezon başında takımı devralan Aykut Kocaman da iki golcülü taktiği maç içerisinde kısa süreli olarak zaman zaman kullandı.

Fenerbahçe bu sezon ilk kez Karabük karşısında, Fernandao- Soldado ikilisiyle çift forvetle sahaya çıktı. Bunun sonucu farklı galibiyet ve jeneriklik goller oldu. Fernandao, Hasan Ali’nin ortasına arka direkte müthiş bir vole vurarak kendisinin 2., takımının 3. golüne imza attı. Aatif ise ceza sahası içinde topun üstüne basıp etrafında dönerek rakiplerini ‘Zidanevari’ bir hareketli çalımlayıp fileleri havalandırdı.

Soldado da geceyi boş geçmedi. İkinci yarının hemen başında ceza sahası çizgisi üzerinden düzgün bir vuruşla golünü attı. Oyuna sonradan giren Dirar ise yaklaşık 25 metreden gönderdiği füzeyle Rybka’yı avladı. Fenerbahçe 7-0 kazanırken, bu 4 gol maçın en iyileri olarak ön plana çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ