MENÜ

Christoph Daum'un gözü Erol Bulut'un koltuğunda! Bir paylaşım daha...

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Alman teknik direktör Christoph Daum'dan yeni bir İstanbul paylaşımı geldi. Daum'un Fenerbahçe'nin yaşadığı puan kayıpları sonrası İstanbul temalı yaptığı paylaşımlar Alman hocanın Fenerbahçe'ye dönmek istediği şeklinde yorumlandı.

Christoph Daum'un gözü Erol Bulut'un koltuğunda! Bir paylaşım daha...

Süper Lig'in 28. haftasında Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Galatasaray'ın kaybettiği haftada fırsatı değerlendiremedi. Erol Bulut yönetimindeki Kanarya, zirveye ortak olma şansını değerlendiremedi, lider Galatasaray'la fark 2 puana indi. Teknik patron Erol Bulut'a sosyal medya üzerinden Fenerbahçe taraftarı tarafından eleştiriler yöneltirken Christoph Daum'dan bir paylaşım daha geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Ziraat türkiye Kupası'nda Başakşehir'e elendiği maç sonrası Daum, "İkinci vatanım Türkiye" paylaşımı yapmış ve eşiyle Sultan Ahmet Camii önündeki eski bir fotoğrafını yayımlamıştı. İstanbul temalı paylaşımlarıyla dikkat çeken Daum bunlara bir yenisini daha ekledi ve 'Herkese iyi akşamlar.' notunu düştü, gönderisine 'Türk bayrağı' ekledi.

Christoph Daumun gözü Erol Bulutun koltuğunda Bir paylaşım daha...

Alman teknik adam 2003/04 ve 2004/05 yıllarında Fenerbahçe'yi şampiyon yapmış, 2005/2006 sezonunda ise 81 puanla ikinci olmuştu. Christoph Daum'un Fenerbahçe'ye yakın markajını sürdürmesi Alman teknik adamın Türkiye macerasına yeniden başlamak istemesi şeklinde yorumlandı.

YORUM YAZ