MENÜ

Christoph Daum: Sergen Yalçın harika, Emre Belözoğlu yorumsuz

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan ünlü teknik direktör Christoph Daum, Sergen Yalçın ve Emre Belözoğlu'nu değerlendirdi. Tecrübeli futbol adamı, çifte kupalı Sergen Yalçın için, “Harika iş çıkardı” derken, Emre Belözoğlu hakkında ise “Pro lisansı yok. Yorum yapmam” ifadelerini kullandı.

Christoph Daum: Sergen Yalçın harika, Emre Belözoğlu yorumsuz

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan Alman teknik adam Christoph Daum, iki takımın başında bulunan genç teknik adamları değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta çifte şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın'ın performansını "Harika" olarak nitelendiren ve onunla gurur duyduğunu vurgulayan Daum, Emre Belözoğlu konusunda ise "Pro lisansı olmadığı için değerlendirme yapmam doğru olmaz." mesajı verdi.

İşte Daum'un o sözleri:

"SERGEN KENDİNİ KANITLADI, EMRE'NİN PRO-LİSANSI YOK"

"Sergen Yalçın, zor bir mali dönemde harika bir iş çıkardı. Küçük bir yatırımla harika bir takım oluşturdu. Oyunculuk dönemindeki yeteneklerini, bir baş antrenör olarak da kanıtladı. Sergen'le geçmişte çalışan biri olarak kendisine en büyük saygı ve tebriklerimi iletiyor, onunla gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Emre Belözoğlu'nun performansı konusunda ise yorum yapmayacağım. Bildiğim kadarıyla Emre'nin Pro-Lisansı bile yok ve bu nedenle koçluk yeterliliği hakkında yorum yapamıyoruz."

Haberin Devamı

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ