MENÜ

UEFA ve FIFA'nın gözü Chelsea'nin üzerinde! Büyük şüphe...

Kabus gibi bir sezonu geriden bıraktıktan sonra transfer çalışmalarına başlayan Chelsea yeni hamlelerle hem toparlanmayı hem de taraftarına kötü geçen sezonu unutturmaya çalışıyor. Bu sezon Avrupa turnuvalarına da katılma hakkını da elde edemeyen Chelsea'de Todd Boehly tekrar büyük harcamalar yapmaya hazırlanıyor. Suudi Arabistan ekipleri Chelsea'nin oyuncularına büyük ilgi gösterirken ortaya önemli bir iddia atıldı.

UEFA ve FIFA'nın gözü Chelsea'nin üzerinde! Büyük şüphe...

Suudi Arabistan takımları 2030 Dünya Kupası için önemli yatırımlar yapmaya başlarken Cristiano Ronaldo ve Karim Benzema önemli bedeller karşılığında Arap Yarımadası'nın yolunu tuttular. Premier Lig'deki yıldız isimlerle de ilgilenen Arap ekipleri bir yıldızı daha kardolarına kattılar.

Haberin Devamı

N'GOLO KANTE BOMBASI

Geçtiğimiz haftalarda Karim Benzema'yı transfer eden Al-Ittihad oyuncu ile yıllık 200 milyon Euro karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Son olarak Kante'yi 3 yıllığına 100 milyon Euro maaş karşılığında kadrosuna katan Al-Ittihad birden tüm dünyanın gündemine oturmuştu.

DEV TRANSFER GERÇEKLEŞİYOR

CHELSEA'NİN FUTBOLCULARINA HÜCUM

Yeni transferler için kadrosunu boşaltmak isteyen Chelsea'nin oyuncularına Suudi Arabistan'dan teklif yağıyor. Türk takımlarının uzun süredir takip ettiği Faslı yıldız Hakim Ziyech, Fabrizio Romano'nun haberine göre Al-Nassr ile tüm detaylarıyla anlaşmaya vardı.

Yine Fabrizio Romano'nun haberine göre kaleci Edouard Mendy Arabistan'ın köklü takımlarından Al-Ahli ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Sadece Mendy ile kalmayan Al-Hilal yıllık 30 milyon Euro maaşla 3 yıllığına Koulibaly ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

UEFA ve FIFAnın gözü Chelseanin üzerinde Büyük şüphe...

SON ADAY CALLUM HUDSON-ODOI

Chelsea'nin birçok futbolcusuna teklif yapan Arap takımları son olarak Callum Hudson-Odoi'ya da teklif yaptı. Fabrizio Romano'ya göre iki takım Hudson-Odoi ile ilgilenirken genç oyuncu şu anda Avrupa'dan ayrılmak istemiyor. Odoi yanında Pierre-Emerick Aubameyang ile ilgilenen takımlar mevcut.

CHELSEA FONLANIYOR MU?

Chelsea'nin oyuncuları ile ilgilenen birçok Arap kulübü olmasından sonra akıllara "Chelsea Araplar tarafından fonlanıyor mu?" sorusunu getirdi. Chelsea'nin sahibi olan Clearlake Capital ve Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu (PIF) arasında bağlantılar olduğu ve mavililerin FFP kurallarını aşmak için Saudi Pro Lig'i kullandığı rakip taraftarlar tarafından dile getirildi.

UEFA ve FIFA tarafından şu an herhangi bir soruşturma ortaya çıkmazken The Athletic'in haberine göre rakip takımların taraftarları durumdan şüpheli.

UEFA ve FIFAnın gözü Chelseanin üzerinde Büyük şüphe...

YORUM YAZ