MENÜ

Stoper transferi planlayan Chelsea'nin hedefi Matthijs de Ligt

Antonio Rudiger ve Andreas Christensen'in yerine yaz aylarında yeni bir stoper arayışında olan Chelsea, Juventus forması giyen Matthijs de Ligt'i kadrosuna katmak istiyor. Juventus ile Hollandalı futbolcu arasındaki sözleşme uzatma görüşmelerinin askıya alındığı belirtilirken, Chelsea'nin transferde bir adım önde olduğu iddia edildi.

Stoper transferi planlayan Chelsea'nin hedefi Matthijs de Ligt

Yaz aylarında kadrosuna yeni bir stoper takviyesi yapmak isteyen Premier Lig ekibi Chelsea, Juventus forması giyen Matthijs de Ligt'in peşinde.

Haberin Devamı

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Chelsea, Juventus'un defans oyuncusu Matthijs de Ligt'i kadrosuna katmak istiyor.

Liverpool, PSG ve Manchester United dahil olmak üzere birçok üst düzey kulübün yakından takip ettiği Hollandalı futbolcunun transferinde Antonio Rudiger ve Andreas Christensen'in yerine yaz aylarında yeni bir stoper arayışında olan Chelsea, bir adım önde bulunuyor.

Sözleşme görüşmeleri askıya alındı

Futbolcunun mevcut anlaşmasında gelecek sezon 140 milyon Euro'ya yükselecek 120 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli bulunuyor. De Ligt'in daha düşük bir serbest kalma maddesi istediği belirtilirken, haberin detaylarına göre futbolcu ve kulüp arasındaki sözleşme uzatma görüşmeleri anlaşmaya varılamadığı için askıya alındı.

Haberin Devamı

Henüz resmi teklif yok

Juventus şu ana kadar herhangi bir resmi teklif almadı, ancak defans oyuncusu sözleşme uzatmayı kabul etmez ise yolların ayrılması gündeme gelebilir.

YORUM YAZ