MENÜ

Kante'den önemli gelecek sezon kararı

Bu sezon Chelsea tarihinin en kötü sezonlarını geçirirken sakatlığından dolayı uzun süre sahalardan uzak kaldı. Sakatlığından dolayı performans olarak da düşen Kante'nin sezon sonu sözleşmesi biterken geleceği de belli oldu.

Kante'den önemli gelecek sezon kararı

Ligde yedi ve Şampiyonlar Ligi'nde iki olmak üzere bu sezon toplam dokuz maça çıkan Kante takımıyla orantılı olarak kötü bir sezonu geride bırakmak üzere.

Haberin Devamı

CHELSEA'YE HOCA DAYANMADI

Kante'nin sakatlık süreleri içinde birçok kez hoca değişikliğine giden Chelsea tam dört kez hoca değiştirdi. Sezona Thomas Tuchel yönetiminde başlayan mavililer daha sonra Graham Potter'ı göreve getirdi. Potter ile de sezonu tamamlayamayan Chelsea yeni hoca gelene kadar bir maçlığına Bruno Saltor'u göreve getirdi. Son olarak da eski futbolcusu ve menajeri olan Frank Lampard'ı bir kez daha göreve getiren Londra ekibi İngiliz menajer ile sezon sonuna kadar anlaşıldığını açıklamıştı.

Kanteden önemli gelecek sezon kararı

KANTE'YE FARKLI HOCALAR

Ağustos'ta oynanan 2-2 biten Tottenham maçına Thomas Tuchel ile sahaya çıkan Kante sakatlığının ardından Nisan ayının başında oynanan ve Aston Villa'nın 2-0 galip geldiği maça Graham Potter yönetiminde çıktı.

Haberin Devamı

Ardından Chelsea ile Liverpool'un 0-0 berabere kaldığı maça da Bruno Saltor ile çıkan Fransız yıldız son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in 2-0 galip geldiği maça Frank Lampard yönetiminde çıktı.

HEYECAN VERİCİ PROJE

Skysports'a önemli açıklamalarda bulunan Kante geleceği ile ilgili soruya cevap verdi. Kante, "Chelsea'nin geleceğinin bir parçası olmak istiyorum bu heyecan verici bir proje. Maalesef bu sezon Chelsea'nin standartlarına ulaşamadık. Umarım kulüp yine bu yönde mücadele eder." dedi.

Sakatlığı hakkında da konuşan Kante, "Şimdilik kendimi iyi hissediyorum, umarım böyle devam eder. Birkaç haftadır oynuyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Umarım sezon sonuna kadar devam edebilirim ve en zor kısım geride kalır ve tekrar futbolun, galibiyetlerin ve başarıların tadını çıkarabilirim." dedi.

N'Golo Kante'nin 2026'ya kadar sözleşme uzatması bekleniyor.

N'Golo Kante'nin Chelsea Formasıyla En İyi Anları

YORUM YAZ