MENÜ

ESPN'den müthiş iddia! Chelsea'nin aklındaki teknik adam

Premeir Lig devi Chelsea, Graham Potter'in görevine son verdikten sonra sezon sonuna kadar takımı Frank Lampard'a emanet etmişti. Londra ekibi için flaş bir iddia ortaya atıldı.

ESPN'den müthiş iddia! Chelsea'nin aklındaki teknik adam

Sezona Alman teknik adam Thomas Tuchel yönetiminde giren Chelsea, altıncı haftada başarılı çalıştırıcı ile yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

Tuchel'in ardından ise göreve Brighton'ı çalıştıran Graham Potter getirilmişti. İngiliz teknik adam ile ligde oynadığı üç maçta üç galibiyet alan Maviler ardından büyük bir düşüşe geçmişti. 

1 Nisan günü Stamford Bridge Stadyumu'nda oynanan ve Aston Villa'nın 2-0 üstünlüğü ile sona eren Premier Lig karşılaşmasının ardından Graham Potter ile de yollar ayrıldı.

SEZON SONUNA KADAR LAMPARD

İngiliz ekibi Potter'ın ardından sezon sonuna kadar efsanevi oyuncusu ve eski çalıştırıcısı Frank Lampard göreve geldi. Lampard sezon sonuna kadar Chelsea'yi çalıştıracak.

SÜRPRİZ İDDİA

Gelecek sezon Chelsea'nin yeni menajeri kimin olacağı henüz belli değil. ESPN bu konuda sürpriz bir iddia ortaya attı.

ESPN'de yer alan habere göre; Chelsea, Real Madrid'den ayrılması halinde Carlo Ancelotti'yi takımın başına getirecek. Öte yandan La Liga'da Barcelona'nın gerisinde kalan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nin kazanılamaması durumunda İtalyan teknik adamla yolları ayırabileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN YILDIZ İSMİ DE EKİPTE

Brezilya Milli Takımı'nın da teknik direktör listesinde ilk sırada yer alan Ancelotti, Real Madrid'den ayrılması halinde hem Chelsea hem de Sambacılar ile masaya oturabilir.

YORUM YAZ