MENÜ

Didier Drogba'dan Chelsea'ye eleştiri

Chelsea'nin eski oyuncularından Didier Drogba, Londra ekibinin içinde bulunduğu durumu beğenmediğini belirterek, "Artık kulübümü tanıyamıyorum. Daha önceki konumumuza dönmemiz gerekiyor." dedi.

Didier Drogba'dan Chelsea'ye eleştiri

İngiltere Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren Chelsea, Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda etti.

Haberin Devamı

2-0 kaybetttiği ilk maçın ardından ikinci maçta da Real Madrid'e aynı skorla mağlup olan Frank Lampard'ın ekibi, kupadan elendi.

Karşılaşmanın ardından Chelsea'nin efsanelerinden Didier Drogba, takımın eski görüntüsünden uzak olduğunu ve birçok şeyin yanlış gittiğini belirtti.

"Artık kulübümü tanıyamıyorum"

Didier Drogba açıklamasında, "Roman Abramovich döneminde bu takımı tanıyabiliyordum ama şu anda eksiklik görüyorum. Bazı insanlarla yolların nasıl ayrıldığını görmek benim için çok zor. Sahip oldukları ilkelere geri dönmeliler. Artık kulübümü tanıyamıyorum." dedi.

Drogba ayrıca, "Artık gitmek istediğimiz yolu belirleyip bunu inşa edebiliriz. Bu sürece destek olabilir miyim? Umarım. Daha önceki konumumuza dönmemiz gerekiyor. Herkes aynı şeyi yapıyor. Yatırım yapılıyor ve herkes daha iyiye gidiyor." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Didier Drogba'nın Chelsea kariyeri

İki farklı dönemde Chelsea forması giyen Dider Drogba, 381 maçta süre alırken 164 gol ve 86 asist kaydetti.

Chelsea'de 4 Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Drogba, İngiltere Lig Kupası (3) , F.A. Cup (4), Şampiyonlar Ligi zaferleri de yaşamıştı.

NTV Spor

YORUM YAZ