MENÜ

Chelsea'den yılın transfer hamlesi! 120 milyon Euro

Son dönemde transfere inanılmaz paralar harcayan İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea’den yine ses getirecek bir hamle geliyor.

Chelsea'den yılın transfer hamlesi! 120 milyon Euro

Transfer piyasasının ses getiren takımlarından olan Chelsea adından söz ettirmeye devam etmek istiyor. Todd Boehly'nin takımı almasından bu yana son derece cömert olan Mavililer gözüne yeni hedefler kestirmiş durumda.

Haberin Devamı

Birçok transfer yapmasına rağmen hala kadrosunda eksiği olan ve İngiltere Premier Lig'de hedeflerinin gerisin de kalan Chelsea'de santrfor bölgesine önemli adaylar gündeme geldi.

Son dönemde transfere inanılmaz paralar harcayan İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea’nin, önümüzdeki Ocak ayında da yıldız avına devam edeceği öğrenildi.

REKORLARA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEMEK İSTİYOR

Son olarak yaz transfer döneminde Moises Caicedo'yu 133 milyon Euro'ya Brighton'dan transfer eden Chelsea, liginde bonservis rekoru kırmıştı. Kış transfer döneminde santrfor almak için çalışmalara başlayan Londra ekibi gözünü Napoli'nin süper yıldızı Osimhen'e dikti.

Chelseaden yılın transfer hamlesi 120 milyon Euro

BONSERVİS BEDELİNİ DUYURDULAR

İngiliz Daily Mail Gazetesi’nin haberine Maviler’in, İtalya Ligi Serie A’nın son şampiyonu Napoli’den Victor Osimhen’i almak için 120 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Chelseaden yılın transfer hamlesi 120 milyon Euro

YORUM YAZ