MENÜ

Chelsea'den dört bomba

Bu sezon tarihinin en başarısız dönemlerinden birini geçiren Chelsea yeni bombalar patlatmaya hazırlanıyor. Bu sezon tam dört farklı menajerle sahaya çıkan mavililer oldukça istikrarsız zamanlardan geçerken Şampiyonlar Ligi'nde de istediğini bulamadı.

Chelsea'den dört bomba

Todd Boehly önderliğindeki konsorsiyum yönetiminde olan Chelsea transferlere devre arasında milyonlar harcamasına rağmen kötü gidişatı durduramadı.

Haberin Devamı

YENİ MENAJER BELLİ OLMAK ÜZERE

Sezon içindeki dördüncü menajer olan Frank Lampard ile üst üste olumsuz sonuçlar alan Chelsea Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid'e iki maçta da mağlup olurken Premier Lig'de de Bournemouth'u 3-1 yenmesine kadar ilk dört maçının hepsinde mağlup oldu. Lampard ile sezon sonuna kadar anlaşan Chelsea'nin gelecek sezon yeni hocasının Mauricio Pochettino olması bekleniyor.

Chelseaden dört bomba

ŞİMDİDEN TRANSFER İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Chelsea'nin ilk bombası olan Arjantinli menajer daha önce Tottenham ve PSG'yi çalıştırmıştı. Üç mevkiye transfer düşünen menajerin istekleri şu yönde

KALEYE YENİ KAN

Kalesinde Kepa Arrizabalaga ve Edouard Mendy bulunan Chelsea, Inter'in kalecisi Onana ile ilgileniyor. Inter'in yaklaşık 60 milyon Euro istediği file bekçisi için Chelsea'nin şartları zorlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

ORTA SAHAYA İDDİALI ADAYLAR

N'Golo Kante ve Mateo Kovacic'in durumlarına göre Pochettino'nun iki adayı var. Biri Brighton'dan vatandaşı Alexis Mac Allister. Arjantin ile Dünya Kupası'nın kazanan yıldız orta saha ile Liverpool ve Juventus da ilgilendi. Diğer isim de sezon sonu serbest kalma ihtimali olan Barcelona'nın genç yıldızı Gavi. Mauricio Pochettino'nun en çok istediği isimlerden olan İspanyol oyuncu ile Chelsea yakından ilgileniyor.

Chelseaden dört bomba

SON MEVKİ FORVET

Gol yollarında büyük sorun yaşayan Chelsea tarihinin en az gol attığı sezonlarından birini geride bırakmak üzere. Aubameyang'dan istediğini alamayan Chelsea ileri uçta Kai Havertz ve Joao Felix ile sahaya çıktığı maçlar oldu. Inter'den dönecek olan Lukaku'nun da henüz daha geleceği belli olmazken Londra ekibi santrafora da transfer yapmak istiyor. İlk aday neredeyse tüm devlerin yakında takip ettiği Victor Osimhen olurken gelecek sezon Mauricio Pochettino'nun nasıl bir kadro kuracağı merak ediliyor.

Egemen Çidar

Chelseaden dört bomba

YORUM YAZ