MENÜ

Chelsea soyunma odasında ilginç olay

Son olarak Graham Potter ile yollarını ayıran Chelsea'nin soyunma odasında ilginç bir olay yaşandı.

Chelsea soyunma odasında ilginç olay

Bu sezon Premier Lig'de zirve yarışından geri kalan ve 11. sırada olup Avrupa potasına dahil olmak için var gücüyle savaşan Chelsea beklentilerin oldukça altında kaldı. Saha içinde sorunlar yaşayan mavililer saha dışında da sorunlar yaşarken son yaşanan olay artık pes dedirtti.

Haberin Devamı

Sezon başında Premier Lig'e Thomas Tuchel ile lige başlayan Londra ekibi umduğunu bulamamış ve Graham Potter'ı göreve getirmişti.

HOCALARDAN UMDUĞUNU BULAMADI

Graham Potter'dan da beklediğini bulamayan Chelsea, İngiliz menajerle de yollarını ayırmıştı. Hocalara toplam 51 milyon Euro bedel ödeyen Chelsea büyük paralar harcamasına rağmen bir türlü dikiş tutturamamıştı.

Şu anda takımın başında geçici olarak Bruno Saltor yer alırken Julian Nagelsmann başta olmak üzere Luis Enrique, Mauricio Pochettino ve Marco Silva hoca adayları olarak gündeme geldi.

TRANSFER ÇILGINLIĞI

Geçen sezon sonunda Rus milyarder Roman Abramovich'in Chelsea'yi satması sonucunda ABD'li Todd Boehly takımı satın almıştı. Satıştan itibaren para harcamaktan çekinmeyen Boehly yaz ve kış transfer dönemlerinde takıma çok sayıda isimler dahil etti. Ayrılan oyuncu sayısı da gelenlere göre az olan Chelsea'da kadro şişmişti.

Haberin Devamı

SOYUNMA ODASINA SIĞMADILAR!

Dün gece Stamford Bridge'de oynanan ve 0-0 biten Liverpool maçında Chelsea soyunma odasında ilginç bir olay yaşandı. The Athletic'in yaptığı habere göre yeni transferler Mykhailo Mudryk ve Noni Madueke soyunma odasında yer olmamasından dolayı koridorda giyinmek zorunda kaldılar. Aynı zamanda kalabalık kadrodan dolayı toplantı alanının darmadağın olması sebebiyle bazı oyuncular, bir süre boyunca takım toplantılarını yerde oturarak takip ettiler.

Şu an ligde 32 kayıtlı futbolcusu bulunan Chelsea kadrosu en kalabalık olan ikinci takım konumunda.

YORUM YAZ