MENÜ

Chelsea para harcamaya devam edecek

Kabus gibi bir sezonu geriden bıraktıktan sonra transfer çalışmalarına başlayan Chelsea yeni hamlelerle hem toparlanmayı hem de taraftarına kötü geçen sezonu unutturmaya çalışıyor. Bu sezon Avrupa turnuvalarına da katılma hakkını da elde edemeyen Chelsea'de Todd Boehly tekrar büyük harcamalar yapmaya hazırlanıyor.

Chelsea para harcamaya devam edecek

Devre arasında transfer piyasasında adından söz ettirip büyük harcamalar yapan Chelsea gündeme oturmuş ve kötü gidişatı durdurmaya çalışmıştı. Hatta Enzo Fernandez'e 121 milyon Euro ödeyerek Premier Lig rekorunu kıran mavililer yine de durumu düzeltememişti.

Haberin Devamı

HEDEF BÜYÜK

Skor bulmada sorun yaşayan ve golcülerinden katkı alamayan Chelsea tarihinin en az gol attığı sezonlardan birini yaşamıştı. Mauricio Pochettino'nun menajerlik koltuğuna oturmasıyla beraber transfer çalışmaların başlayan Londra ekibinin hedefinde Fransız süper yıldız Kylian Mbappe var.

PSG ile sözleşme yenilemeyeceğini açıklayan ve 2024'te takımdan ayrılacağını söyleyen Mbappe'yi PSG'nin gelir kazanmak için satması gündeme geldi. Yaşanan gelişmelerin ardından Chelsea Daily Mail'in haberine göre oyuncu için harekete geçerken Mbappe ile Real Madrid ve Manchester United da ilgileniyor.

Chelsea para harcamaya devam edecek

SIRA KALEDE

Sezona Mendy ile başlayan ancak Senegalli kalecinin düşen formunun ardından Kepa'nın kaleyi aldığı Chelsea'de kale için de yeni adaylar ortaya çıktı. Adaylar Milano'dan olurken Onana ve Maignan Chelsea'nin istediği isimler. Maignan, mavililerin Avrupa turnuvalarında olmadığı için sıcak olmazken Inter de Onana için yaklaşık 58 milyon Euro değerinde bir teklif bekliyor.

Haberin Devamı

TEKLİFLER DE GELİYOR

Sadece oyuncu almaya odaklanmayan Chelsea kadroyu da rahatlatma derdinde. Birçok oyuncusunu gönderme kararı alan Chelsea, sezonu Inter'de kiralık olan geçiren Lukaku'yu takımdan gönderme kararı almıştı. Goal'de yer alan habere göre; Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Romelu Lukaku'ya yılda 25 milyon euro kazanacağı iki yıllık sözleşme teklif etti. Teklifi değerlendirmeye alan Lukaku ise transfer görüşmeleri için Suudi Arabistan'a gitti.

Chelsea para harcamaya devam edecek

YORUM YAZ