MENÜ

Chelsea Menajeri Mauricio Pochettino: 'Artık yoruldum'

Chelsea'nin Arjantinli teknik direktörü Mauricio Pochettino, isyan bayrağını çekti. Tecrübeli hoca artık yorulduğunu söyledi.

Chelsea Menajeri Mauricio Pochettino: 'Artık yoruldum'

İngiltere Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren Chelsea'de teknik direktör Mauricio Pochettino, isyan bayrağını çekti. Ligin 24. haftasında yarın deplasmanda oynayacakları Crystal Palace maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Arjantinli teknik direktör, gelen eleştirilerin hakkaniyetsiz olduğunu vurgularken yorulduğunu söyledi.

Haberin Devamı

"ARTIK VAZGEÇTİM"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pochettino konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "En iyi oyuncularınız yoksa işiniz her zaman zor. Yorumcular performansımızı sonuçlara göre değerlendiriyor ama bu koşulları unutuyorlar. Her zaman farklı koşullarda oynuyoruz. İnsanlar maçı kaybettiğiniz için eleştiriyor. Ama asla neden kaybettiğimizin analizine girmiyorlar. Daha önce her şeyi bir bağlama oturtmak, neler olup bittiğine dair medyaya bir argüman sunmak için uğralıyordum. Ama şimdi, yedi ay sonra medyaya bunları vermekten vazgeçtim. Çünkü yoruldum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ