MENÜ

Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel'den flaş Sergio Ramos sözleri!

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Chelsea, Real Madrid'i konuk ediyor. İlk finalist Manchester City'nin rakibinin belli olacağı dev mücadele öncesi Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin ''Sergio Ramos, Çarşamba günü (bugün) kadroda olacak'' ifadesiyle yıldız savunmacının geri dönüşünü haber vermesi üzerine Tuchel'den flaş bir yanıt geldi.

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Manchester City'nin rakibi belli oluyor. İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, sahasında La Liga'dan Real Madrid'i ağırlayacak.

Haberin Devamı

TSİ'ye göre saat 22.00'de başlayacak mücadele öncesi Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in Sergio Ramos sözleri sosyal medya gündemine damga vurdu.

Gazetecinin ''Sergio Ramos, Çarşamba günü (bugün) kadroda olacak'' ifadesiyle yıldız savunmacının geri dönüşünü haber vermesi üzerine Tuchel'den flaş bir atak geldi.

Gazetecinin “Tammy veya Giroud gibi geleneksel bir santrforu ya da Havertz’i sahte 9 gibi kullanmayı düşünür müsünüz?” sorusuna Tuchel'in ''Belki santrforsuz çıkarız, böylece Ramos’un mücadele edeceği kimse olmaz.'' şeklinde cevap vermesi izleyenlere tebessüm ettirdi.

YORUM YAZ