MENÜ

Chelsea, Manchester City ve PSG; Lewandowski'nin peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalde karşı karşıya gelmeye hazırlanan Chelsea ve Manchester City, Bayern Münih'in yıldız golcüsü Robert Lewandowski'nin transferinde de karşı karşıya geleceklerken PSG'nin de golcü oyuncuyu kadrosuna katmak istediği aktarılıyor.

Chelsea, Manchester City ve PSG; Lewandowski'nin peşinde

Alman devi Bayern Münih'in yıldız golcüsü Robert Lewandowski, bu yaz takımdan ayrılabilir. ESPN'e göre Lewandowski için Şampiyonlar Ligi'nde final mücadelesi vermeye hazırlanan Chelsea ve Manchester City devredeyken Fransız devi PSG'nin da yıldız oyuncu ile ilgileniyor.

Haberin Devamı

Manchester City, sezon sonunda takımdan ayrılacak Sergio Agüero'nun boşluğunu Lewandowski ile doldurmak isterken Chelsea'nin de Timo Werner'den henüz istenilen gol katkısının alınamaması nedeniyle transfer adına devrede olduğu belirtiliyor. PSG'de ise Kylian Mbappe'nin geleceğinin belirsizliği Lewandowski hamlesini mantıklı kılmakta.

Bayern Münih'in 32 yaşındaki golcüsü Robert Lewandowski için en az 60 milyon Euro tutarında bir tekliften başlayarak görüşmelerde bulunacağı aktarıldı.

YORUM YAZ