MENÜ

Chelsea'den Kingsley Coman için tam 60 milyon euro

Bayern Münih'in Juventus'tan kiralık olan 20 yaşındaki kanat oyuncusu Kingsley Coman için Premier Lig'den çok ciddi teklifler var. Chelsea ve Manchester City, genç yıldız için büyük bir yarışın içinde...

Chelsea'den Kingsley Coman için tam 60 milyon euro

Bayern Münih'le olan iki sezonluk kiralık sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan Kingsley Coman için Premier Lig'den Chelsea ve Manchester City sıraya girdi.

Son teklif 60 milyon euro

Fransız televizyon kanalı Telefoot'un haberine göre; bu sezon başı Manchester City'nin 50 milyon euro önerdiği Coman için şimdi de Chelsea 60 milyon euroluk teklif yaptı.

Juventus'un oyuncunun geri dönmesine sıcak baktığı belirtilirken, Bayern Münih başkanı Karl-Heinz Rummenigge de 20 yaşındaki yıldızı kadroda tutmak istediklerini söyledi.

30 Nisan'a kadar süre var

Ancak Bayern Münih oyuncuyu çok daha ucuza satın alabilir. Çünkü Juventus ve Bayern Münih arasındaki anlaşmaya göre, Alman kulübü 30 Nisan'a kadar 18 milyon euro öderse Coman artık Bayern'in oyuncusu olacak.

Dolayısıyla 30 Nisan'a kadar transferde Bayern Münih'in çok büyük bir avantajı var. Münih, bu tarihe kadar oyuncuyu transfer etmezse, sezon sonu Chelsea ve Manchester City gibi 60 milyon euro rakamına çıkmak zorunda olacak.


Guardiola, Kimmich'i istiyor!


Real Madrid, Eden Hazard için Chelsea'nin kapısını çalmaya hazır

Haberin Devamı
YORUM YAZ