MENÜ

Challenge ne demek? Challenge (Meydan okuma) ne anlama geliyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle gündelik hayatımız adeta felç olmuş durumda. Eve kapanmak zorunda kalan sporcular da #StayAtHomeChallenge akımı başlattılar. Bu akım kısa süre içerisinde milyonlara ulaştı. Sosyal medyada bu akım hızla yayılırken, meydan okumalar da peşinde geldi. Peki, Challenge ne demek? Meydan okuma ne anlama geliyor? Bu sorulara sizler için yanıt aradık.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü, her geçen gün etkisini göstermeye devam ediyor. Küresel salgın nedeniyle binlerce kayıp yaşanırken, önlemler her geçen gün daha da sıkılaşıyor.

Haberin Devamı

Bu salgınla mücadelenin en etkili yollarından biri de evde kalarak kendimizi dış dünyadan izole etmek. Evde can sıkıntısını gidermek için yapılan, sosyal medyada gündem olmuş ve bir çok ünlü futbolcunun da yaptığı challenge!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle spor müsabakaları da iptal edildi. Eve kapanmak zorunda kalan sporcular da #StayAtHomeChallenge akımı başlattılar. Evde bulundukları vakti daha eğlenceli geçirmek isteyenler bu akıma katılarak, yakın arkadaşlarına meydan okuyorlar.

Basit kurallı bu akımlar kısa süre içerinde milyonlara ulaşıyor. Challenge ne demek, Challenge (Meydan okuma) ne anlama geliyor? Bu sorulara sizler için yanıt aradı.

YORUM YAZ