MENÜ

Çete karıştı!

Devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Simao yokları oynadı, Fernandes 45 dakika dayandı, Almeida ise ancak son anlarda şans bulabildi.

Çete karıştı!

Beşiktaş’ta devre arasında transfer edilen Portekizli Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes’ten camianın beklentisi büyüktü. ‘Q7 ve çetesi’ benzetmesi yapılan Portekizli dört oyuncu, haftalar ilerledikçe beklentilerin uzağında kaldı. Önce ligden, sonra da Avrupa’dan kopan Siyah-Beyazlılar, dünkü Trabzonspor maçında prestij peşindeydi. Ancak yine hayaller suya düştü.

Almeida yine kayıplarda

Bir türlü beklentilere yanıt veremeyen Simao Sabrosa, dün ilk 11’de sahaya çıkıp, 90 dakika oynamasına rağmen hayal kırıklığı yarattı. Yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayan tecrübeli oyuncu tepki topladı.

Valencia’dan kiralanan bir diğer Portekizli Manuel Fernandes ise, ikinci yarının başında yerini Mert Nobre’ye bıraktı. Teknik direktör Bernd Schuster’in ısrarıyla transfer edilen ve Real Madrid’in hocası Jose Mourinho’nun da transfer listesinde olan Hugo Almeida ise ilk 11’e bile giremedi. Son anlarda görev yapan tecrübeli oyuncu ligde yine golle buluşamadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ