MENÜ

Cesare Prandelli: 3-4 transfer istedim'

Cesare Prandelli yapılacak takviyelerle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. İtalyan hoca, “Kulüpten 3-4 transfer istedim. Bu transferlerin olacağını düşünüyoruz” diyerek, yönetime mesaj yolladı.

Cesare Prandelli: 3-4 transfer istedim'

Teknik direktör Cesare Prandelli, Bursa sınavı öncesi GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca, “Külüpten 3-4 transfer istedik ve bu transferlerin de olacağını düşünüyoruz, hazır olmamız lazım” sözlerini kullandı. İtalyan çalıştırıcı Devler Ligi’ne de değindi:

Haberin Devamı

“Şampiyonlar Ligi’nden bahsettiğimiz zaman kolay bir şeyden bahsedemeyiz, zorlu bir gruptayız ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Avantaj ya da dezavantaj diye bir durum söz konusu değil.”

Prandelli, Bursa maçı öncesi de oyuncularına uyarılarda bulundu. Yeşil- Beyazlılar’ın Chikhura maçlarını ve Trabzonspor ile oynadığı hazırlık mücadelesini izledi. Stoperlerden özellikle hava toplarında Fernandao’ya dikkat etmelerini istedi.

‘Hızlı ve dikine oynamalıyız’

Orta sahadaki oyunculardan daha hızlı oynamalarını talep eden Prandelli, “Fenerbahçe karşısında zeminin de etkisiyle yavaş ve ağır kaldık. Bursa önünde daha süratli ve dikine oynamalıyız. Bursa savunması yerleştiğinde onların kilidini açmak zor” dedi.

YORUM YAZ