MENÜ

Cenk ve Dany sahada

Siyah-Beyazlılar'ın Antep'i dün akşam 2-1'lik skorla devirdiği maçta takımın yeni transferi Dany, ortaya koyduğu futbolla beğeni topladı. Yeni takımına karşı ilk kez forma giyen Gaziantepli Cenk Tosun'un istekli performansı ise yeterli olmadı.

Cenk ve  Dany sahada

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Galatasaray’dan kadrosuna kazandırdığı Kamerunlu stoper Dany Nounkeu, Siyah-Beyazlı formayla ilk maçında başarılı bir oyun ortaya koydu. Kara Kartal’ın satın alma opsiyonuyla beraber sezon sonuna kadar kiraladığı 27 yaşındaki futbolcu, Gaziantepspor sınavında yaptığı doğru hamleler ve girdiği pozisyonlardaki etkinliğiyle dikkatleri çekti. Hırvat teknik adam Slaven Bilic’in ilk maçında 11’de sahaya sürdüğü başarılı oyuncu, takım kadamesinde yaptığı doğru hamlelerle, Siyah-Beyazlılar için doğru transfer olduğunu gösterdi. Dün akşamki oyunda, Gaziantepspor’un yıldızları Cenk Tosun ve Turgut Doğan Şahin’in önemli pozisyon yakalamasını engelleyen Dany, Slaven Bilic’in güvenini boşa çıkartmayarak taraftarından alkış topladı.

Gol atamadı ama...

Beşiktaş’la sezon sonundan itibaren 5 yıllık sözleşmeye imza atan Gaziantepspor’un genç golcüsü Cenk Tosun, yeni takımına karşı istekli bir oyun ortaya koydu. 22 yaşındaki futbolcu, dün akşam skor üretemese de ortaya koyduğu performansla geçerli bir oyunla mücadeleyi tamamladı.

CENK TOSUN İSTATİSTİKLERİ

DANY İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ