MENÜ

Cenk Tosun Crystal Palace'da sahne aldı!

İngiltere Premier Lig'de 22. hafta mücadelesinde Crystal Palace, konuk ettiği Arsenal ile 1-1 berabere kaldı. Milli oyuncu Cenk Tosun, sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyeceği yeni takımı Crystal Palace'da ilk maçına yedek kulübesinde başlarken, 68. dakikada Max Meyer'in yerine oyuna dahil oldu.

Cenk Tosun Crystal Palace'da sahne aldı!

Beşiktaş’ın transferini çok istediği ancak TFF’nin bütçe kısıtlamasını aşamadığı için kadrosuna katamadığı eski futbolcusu Cenk Tosun, önceki gün Everton’dan sezon sonuna kadar Crystal Palace’a transfer olmuştu. Ayağının tozuyla idmana da çıkan Cenk, dün takımının Arsenal’le sahasında 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ikinci yarısında forma şansı buldu.

Haberin Devamı

68. dakikada Max Meyer’in yerine oyuna giren milli futbolcumuz, istekli bir görüntü sergilese de skora etki edecek bir oyun ortaya koyamadı. Maçın 12. dakikasında ilk golü, konuk ekipten Pierre- Emerick Aubameyang attı. 54’te Palace, Jordan Ayew’le beraberliği sağladı. Aubameyang, 67’de rakibine yaptığı sert faul sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı.

Cenk Tosun Crystal Palaceda sahne aldı

YORUM YAZ