MENÜ

Cenk Tosun, bu kez Volkan Demirel'i gözüne kestirdi

Beşiktaş’ın gol makinası, bu akşamki karşılaşmada Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’i yıkacak isim olmayı hedefliyor. Türkiye’de attığı 67 golle 41 farklı kaleciyi avlayan Milli yıldız, listesine Volkan’ı da eklemeyi istiyor.

Cenk Tosun, bu kez Volkan Demirel'i gözüne kestirdi

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon kariyerinin altın çağını yaşayan Cenk Tosun, Süper Lig’deki başarılı performansını bu akşamki Türkiye Kupası’nda oynayacakları Fenerbahçe maçında da sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş’ta çıktığı 19 lig mücadelesinde 15 gollük performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcu için bu akşamki mücadele bambaşka bir anlam içeriyor... 2010-14 sezonları arasında Gaziantepspor forması giymesinin ardından Beşiktaş’a transfer olan ve ligdeki 7’inci sezonunu geçiren CT23, Türkiye’de gol attığı kaleciler arasına Fenerbahçe’nin kalecisini de eklemenin hayalini kuruyor.

‘İnşallah bu kez ulaşırım’

Bu zamana kadar attığı 67 golle tam 41 kaleciyi avlayan Cenk, Volkan Demirel’i de avladığı kalecilerin arasına eklemek istiyor. Konuyla ilgili olarak dev maç öncesinde FANATİK’e konuşan yıldız futbolcu, “İnşallah bu kez isteğime ulaşırım” dedi.

Gökmen Özcan

Hakan Çalhanoğlu dünya devine transferini açıkladı!



Haberin Devamı
YORUM YAZ