MENÜ

Cenk Tosun: Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim!

Beşiktaş'a gollerle dönen Cenk Tosun, Gençlerbirliği maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Yuvasına döndüğünü ve Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldiğini vurgulayan golcü futbolcu, "Bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah sezon sonunda da şampiyon olacağımıza inanıyorum." dedi. Milli oyuncu, kaptan Atiba ile ilgili de övgü dolu sözler sarf etti.

Cenk Tosun: Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim!

Süper Lig’in 25. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. Attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren isim olan Cenk Tosun, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldiğini vurgulayan Cenk, "Beşiktaş'a asla veda etmedim. Yuvaya döndüm. Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim. Rakiplerimizin kazandığı bir hafta, bizim de kazanmamız şarttı. Sahada her şeyimi vereceğime söz veriyorum. Attığım golü çocuklarıma, aileme armağan ediyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

Takım kaptanı Atiba'ya övgüler yağdıran tecrübeli oyuncu, ''Atiba'ya inanılmaz saygı duyuyorum. Her maç oynuyor. Allah onun yaşında bu kadar fit olmayı bize de nasip etsin.'' dedi ve sözlerini noktaladı.

YORUM YAZ