MENÜ

Cenk polemiği sürüyor

Gaziantepspor ve Beşiktaş arasında gerilim yaratan Cenk Tosun'un babası Şenol Tosun, FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu. Baba Tosun, “Art niyetli davranmadık. Görüşmeleri Antep kulübünün bilgisi dahilinde yaptık” dedi.

Cenk polemiği sürüyor

Sezon sonunda Gaziantepspor’la sözleşmesi sona erecek Cenk Tosun’un Beşiktaş’la anlaşmasının yankıları sürüyor. 22 yaşındaki yıldızın Siyah-Beyazlılar’la anlaşmasının ardından Gaziantepspor cephesinden Başkan İbrahim Kızıl’ın yaptığı sert açıklamaların ardından Beşiktaş cephesinin belgeli cevabından sonra oyuncunun babası Şenol Tosun’da polemiğe dahil oldu. Olaylı transfer hakkında FANATİK’e açıklamalarda bulunan baba Tosun, Beşiktaş’la uzun süredir görüştüklerini ve bunun da Gaziantep kulüp yönetiminin bilgisi dahilinde olduğunu söyledi. Başkan İbrahim Kızıl’ın, “Oyuncu ve ailesinin uzun süredir aklını çelmeye çalıştılar ve bunu başardılar” açıklamasını değerlendiren Şenol Kızıl, “Cenk geçen sezon Beşiktaş’a gidecekti ama bonservis konusunda sıkıntılar olunca gerçekleşmedi. Biz de bu sezon için söz verdik ve bunu yerine getirdik. Görüşmelerden ilk günden beri Antep cephesininin haberi vardı. Hiçbir şekilde art niyetli davranmadık” dedi.

'Kamuoyu yanıltıldı’


Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş yöneticilerinin, Cenk Tosun transferi için verilen icazetnameyi kamuoyuna yanlış şekilde sunarak herkesi yanılttığını söyledi. Kızıl, yaptığı yazılı açıklamada, FIFA, UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu yönetmeliklerine bakıldığı zaman kulübüyle sözleşmesi devam eden bir futbolcunun aklını çelmek yasal bir suçtur. Beşiktaş kamuoyunu yanılttı” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı

CENK TOSUN İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ