MENÜ

Cenk kavgasında son perde

Beşiktaş Kulübü, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın "At Hırsızı Gibi" yakıştırmasına belgeyle cevap verdi.

Cenk kavgasında son perde

Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl, gelecek sezon oynamak üzere Beşiktaş'la anlaşan ve siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman ile forma giyerek poz veren Cenk Tosun'la ilgili sert ifadeler kullandı. Maç sonrası konuşan Kızıl, Cenk'in Beşiktaş'a imza attırılması ile ilgili olarak, "Cenk ile at hırsızı gibi poz verdiler. Bunun hesabını soracağız. Emek hırsızlığı yapanları lanetliyorum. Beşiktaş'ın yaptığı ahlak dışıdır, hırsızlıktır" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Kızıl ayrıca, "Beşiktaş iki yıldır gerek yönetim olsun, gerek Mehmet Atalay olsun takımın içine girdiler ve Cenk'i bedava götürmek için ellerinden geleni yaptılar. Hırsızlık bu, başka bir şey değil. Bir de utanmadan poz veriyorlar. Anadolu Kulüplerinin emeğini çalıyorlar" diye konuştu.

Kızıl'a cevap Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'den ısrarlı sorular üzerine şöyle gelmişti: "Seviyesi çok düşük bir açıklama. Bizim seviyemizin altında bir açıklama. Hiçbir Beşiktaşlı buna cevap vermez. Teessüf ediyorum. Gereken cevabı kulübümüz yakında verecektir' derken, "Elimizde Gaziantepspor'un oyuncusu ile görüşebileceğimize dair verdikleri bilgiler var. Söylediğiyle, imzaladığı belge birbirini tutmuyor. Etik olmayan birinin sözlerine cevap vermek istemiyorum. Haddine mi düşmüş" sözlerini sarf etti.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN GAZİANTEPSPOR BAŞKANI KIZIL'A BELGELİ CEVAP

Dün yaşanan bu karşılıklı söz düellosundan sonra Beşiktaş kulübü bugün kendi resmi sitesinden 'İCAZETNAME' adında bir belge yayınladı. Bu belgede Beşiktaş'ın Cenk Tosun ile transfer görüşmesi yapması için Gaziantep kulübünün bilgisi ve görgüsü dahilinde gerçekleştirdiğini ve bu görüşmelerden sonuncunda Gaziantep'in , Beşiktaş'tan ve Cenk Tosun'dan her hangi bir tazminat talep etmeyeceğini beyan ediyor.

İŞTE O BELGE:

Haberin Devamı

DHA

CENK TOSUN İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ