MENÜ

Cenk Gönen'in gol yemediği tek maç yok!

Galatasaray'ın yedek kalecisi Cenk Gönen, tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratıyor...

Cenk Gönen'in gol yemediği tek maç yok!

Galatasaray’ın geçen sezon başında Beşiktaş’tan 600 bin Euro’ya transfer ettiği ve yıllık 950 bin Euro garanti ücret karşılığında forma giyen Cenk Gönen, dünkü maça da yediği hatalı gollerle damga vurdu. 28 yaşındaki file bekçisi, Sarı-Kırmızılı kulüpteki kariyerinde; geçen sezon 5 kupa maçında 5 gol, 1 lig maçında (Başakşehir’e karşı) 3 gol yedi.

Bu sezon sadece kupa maçlarında görev yapan Cenk, dün çıktığı 8. karşılaşmada 12. golü kalesinde gördü. Tecrübeli eldiven, böylece Galatasaray formasıyla çıktığı 14 maçta da gol yiyerek tarihe geçti! Cenk Gönen’e son iki sezonda gol atan takımlar şunlar: Akhisar, Kastamonu, Karşıyaka, Başakşehir, Dersim, Elazığ, Erzincan, Tuzla.

MİNİ YORUM

İki golde de hatalı

Cenk için kötü bir akşamdı. İkinci kaleci olmanın dezavantajlarını sonuna kadar yaşadı. İlk golde kısa tokatladı, pozisyonu dışarı göndermesi gerekirdi ama yapamadı. İkinci golde top rakibe çarptı. Bu tarz toplarda yetişemezsin kimse bir şey demez. Ancak Cenk çabuk davrandı, yetişti. Fakat topu çıkarabilecek hamleyi yapamadı. Çıkarsa olağanüstü bir pozisyon kurtarmış olacaktı. Zaten Galatasaray’ın 1. kalecisi böyle topları çıkararak olunuyor.

Kerem İnan

Haberin Devamı
YORUM YAZ