MENÜ

Cengiz Ünder: Sahaya kazanmak için çıkacağız!

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Cengiz Ünder, Hollanda maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayan Cengiz, ''Zorlu bir maç geçeceğini düşünüyoruz. Yarın tekrar kazanmak için çıkacağız umarım istediklerimizi yapabiliriz. Hayırlısı olsun.'' ifadelerini kullandı.

Cengiz Ünder: Sahaya kazanmak için çıkacağız!

A Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 6. maçında Hollanda'ya konuk olacak. Milli futbolculardan Cengiz Ünder, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hollanda’ya karşı zor bir maç oynayacaklarını ve kazanmak için tüm güçlerini sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

İstanbul’da oynadıkları ilk maçı kazandıklarını hatırlatan Cengiz, "Onlar bizi daha güçlü şekilde bekliyorlar. Zaten onların iyi bir kadrosu olduğunu biliyoruz. Zorlu bir maç geçeceğini düşünüyoruz. Yarın tekrar kazanmak için çıkacağız umarım istediklerimizi yapabiliriz. Hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.

Maçın öneminin farkında olduklarının altını çizen milli futbolcu, "İlk maçı kazandık, ikinci maç bizim için daha zor geçecek. Biz de bir rakibe ilk maçı kaybettiğimizde her zaman daha hırslı çıkıyoruz. İyi hazırlandık, ben de kendimi iyi durumda hissediyorum. Bunu yapabilecek güçteyiz, takım olarak hazırız, dört gözle bu maçı bekliyoruz. Böyle büyük maçlarda iyi oynuyoruz. Yarın da bunu iyi bir şekilde gösterebileceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ