MENÜ

Cenevre etabı Divonne'da yapıldı

Türk Hava Yolları "The Turkish Airlines World Golf Cup" ismi altında düzenlediği Uluslararası Golf Turnuvası'nın Cenevre etabı Divonne'da yapıldı.

Cenevre etabı Divonne'da yapıldı

66 yarışmacının katıldığı şampiyona iki kategori üzerinden yapıldı. Yarışmacılardan kategorilerinde 1. olanlar kasım ayında Antalya Belek'te yapılacak finallere katılacaklar.

THY'nin sponsorluğundaki Uluslararası Golf Turnuvası'nda 50 ülkenin şehirlerinde yapılacak olan elemeler sonrası finale katılacaklar belirlenecek.

Katılacak olanlar burada da dereceye girmeleri halinde dünyaca ünlü golfçülerle yarışabilecekler.

Yarışmanın Cenevre etabı 35 ayak olarak belirlenmişti ve o da dün yapıldı. Cenevre ayağında kategorilerinde biri Fransız, biri de İngiliz golfçü oldu. Bu sporcular Belek'teki yarışmalara katılmaya hak kazanırken bu sporcuların otel, yeme içme ve gidiş-dönüş masrafları THY tarafından karşılanacak.

Bu arada davete katılan BM Cenevre Ofisi Nezninde Türkiye Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Ferden Çarıkçı ile THY Cenevre Müdüresi Ayşe Mısırlı Mirza sporculara birlikte hediyeler verdi.

Yarışmalardan sonra DHA'na açıklamada bulunan Mirza, yarışmalar hakkında geniş bilgi verdikten sonra kısa bir süre önce buraya gelmesinden sonra böyle bir etkinliğin içinde bulunmaktan sevinç duyduğunu ifade etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ