MENÜ

Cem Geyik: Sporda rol model olan sporcuları da dünya çapında destekledik

QNET Türkiye, Rusya ve Orta Asya Bölge Müdürü Cem Geyik; dünya çapında spora ve sporculara gerçekleştirdikleri desteğe ilişkin önemli açıklamalar yaparken derece elde etmenin ana kriter olmadığını ve rol model olan sporcuları dünya çapında desteklediklerini belirtti.

Cem Geyik: Sporda rol model olan sporcuları da dünya çapında destekledik

QNET Türkiye, Rusya ve Orta Asya Bölge Müdürü Cem Geyik; organizasyon olarak spora verdikleri desteğe ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sporda hiçbir zaman derece elde etmek gibi bir ana kriter belirlemediklerini ifade eden Cem Geyik, gençlerin spora olan tutkusunun artması için rol model olan oyuncuları desteklediklerini belirtti.

Haberin Devamı

İşte Cem Geyik'in açıklamaları:

'Manchester City’nin 8 yıldır doğrudan satış sponsoruyuz'

"QNET olarak tüm dünyada sporu ve sporcuyu destekleme misyonumuzu sürdürüyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz 100’ü aşkın ülkede yerel spor kulüplerini ya da bireysel sporcuları destekliyoruz. Bunun yanı sıra QNET'in dünyada da tanınmasını sağlayan Premier Lig'in önde gelen takımı Manchester City’nin 8 yıldır doğrudan satış sponsoruyuz. Bu sponsorluğun markayla başarılı olmasından sonra son 3 yıldır da aynı kulübün kadın futbol takımına sponsor olduk. Ana pazarlarımızdan biri olan Malezya’da PJ City FC takımının ana sponsoruyuz. Yine faaliyet gösterdiğimiz Afrika pazarında da CAF (Afrika Futbol Konfederasyonu)’nu üç yıl üst üste destekledik"

Haberin Devamı

'Bizler için azim, çalışkanlık, emek, inanç, özgüven gibi önemli değerler yeterli'

"Geçmiş yıllarda gençlerin spora olan tutkusunun artması için sporda rol model olan sporcuları da dünya çapında destekledik. Ünlü tenisçi Martina Hingis ve 2011 yılında da F1 Dünyasına giriş yaparak Marussia F1 Takımı buna örnek olarak gösterilebilir. Asya’nın ilk engelli otomobil yarışçısı aynı zamanda QNET’in de marka elçilerinden biri olan Cheton Koreda ile ile iş birliği yapmaya ve desteklemeye devam ediyoruz. QNET’in hiçbir zaman sporda derece elde etmek gibi sponsorluk kriterleri olmadı. Bizler için azim, çalışkanlık, emek, inanç, özgüven gibi önemli değerler sporcunun desteklenmesi için yeterli"

"Türkiye’de de özellikle başarılı olduğumuz spor dallarına QNET olarak yatırım yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da Türkiye’de voleybol ya da basketbola destek olma hedeflerimiz arasında yer alıyor"

"Kadınların sosyal ve ekonomik bağımsızlıklarının kazanılması ve korunması adına girişimcilik ve spor sektörlerinin ortak yürütecekleri her türlü çalışmanın katma değer yaratacağından hiçbir kuşkumuz yok. Dünyaya değer katmak için kendini geliştir QNET’in global mottosu… "

YORUM YAZ