MENÜ

Cem Dizdar'dan U19 açıklaması: Normal maçların öncesinde aynı statta oynanmalı

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın U19 takımları, 28. hafta erteleme karşılaşmasında binlerce taraftarın önünde Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı 2-1’lik skorla Galatasaray kazandı. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe U19 - Galatasaray U19 karşılaşmasını değerlendirdi ve açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın U19 takımları, 28. hafta erteleme karşılaşmasında binlerce taraftarın önünde Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaştı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı 2-1’lik skorla Galatasaray kazandı. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe U19 - Galatasaray U19 karşılaşmasını değerlendirdi ve açıklamalarda bulundu.

Cem Dizdar: ‘’Maçlardan önce çocuklar maç yapsınlar. Altı üstü birisi çimene biraz daha iyi bakacak. Yayıncıya da bunun içinde bize bir miktar para ver de o aldığın parayla da çim bakıcılarına biraz para ver, insanlar da maça biraz erken gitsin bir ekonomi oluşsun. En azından aileler teveccüh eder, yiyecek içecek sektöründe birtakım hareketlilik olur. U19 maçları, normal maçların hemen öncesinde aynı statta oynanmalı. Hakemler için kolaylık, izleyenler için zevk, gelecek çocukları görecekler.’’ dedi.

YORUM YAZ