MENÜ

Cem Dizdar'dan 'Küme düşme kaldırılsın' teklifine yorum: Akla yatkın değildi!

Gazetemiz yazarı Cem Dizdar, liglerin 12 Haziran tarihinde başlamasını ve TFF'ye yapılan 'Küme düşme kaldırılsın' teklifi hakkındaki düşüncelerini Fanatik TV'ye aktardı. Cem Dizdar, karşılaşmaların kaldığı yerden devam etmesi hakkında ''Ekonomik kaygıların yanı sıra hepimizin yaşamın yeni normallerine uyum sağlamamız konusunda iyi bir test olacaktır.'' dedi.

Ülkemizde ve tüm dünyada etkisini sürdüren yeni tip corona virüs salgını sebebiyle liglere verilen aranın ardından maçların 12 Haziran tarihinde kaldığı yerden devam etmesine karar verildi. Gazetemiz yazarı Cem Dizdar, alınan bu kararı ve yapılan küme düşme teklifi hakkındaki düşüncelerini Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Cem Dizdar, ''Maçların başlaması, ekonomik kaygıların yanı sıra hepimizin yaşamın yeni normallerine uyum sağlamamız konusunda iyi bir test olacaktır. Bu “yeni normal”, hayata ve futbolu dair gerçek doğruları bulmamıza yardımcı olacak. Bu nedenle futbolun başlatılmış olması doğru davranışların test edilebilmesi açısından hem yerinde hem elzemdir. Küme düşme teklifi ise zaten akla yatkın değildi. Haklı olarak kabul görmedi.'' dedi.

YORUM YAZ